fredag 26 september 2008

På besök i storstadsdjungeln

Wanda har idag fått ha en alldeles egen mattedag då vi har åkt tåg fram och tillbaka till Stockholm. Väl i Stockholm har vi besökt en veterinär som är specialist i dermatologi, samma som vi träffade i december. Wanda har nu fått 2 nya mediciner, ett cyklosporin preparat och en cortison spray, nu hoppas jag bara att hon kommer att må bättre på det. Vi tog även att blodprov som ska skickas iväg för analys för att kolla om hon har utvecklat pollen allergi.
Efter att ha varit i i Stockholm en dag kan jag bara konstatera att där vill jag inte bo, finns inte många gröna strån där inte...

Förra helgen var på LC i Falköping med Mimmi och Gardena, Wanda som började löpa på torsdagen fick stanna hemma. Denna gången vart resultaten mindre bra då Gardena i första loppet skadade sig ganska tidigt och därmed inte kunde springa andra loppet. Mimmi sprang två mycket fina lopp men fick dåliga poäng i lopp 1 ( 76 resp 55)65,5 och i lopp 2 79, hon hammnade därmed långt ned i resultatlistan. Nu är det bara att sammla krafter, vila lite och därefter sikta på nästa säsong!

1 kommentar:

Sagoruna sa...

Håller tummarna för Wanda och hoppas att Gardena har blivit bra efter smällen på benet nu? Mimmi kommer att sopa banan med alal nästa år bara vänta och se!